Аз, Остава    е книга за популярната ни група, която днес в

...
Аз, Остава 
 
е книга за популярната ни група, която днес в
Коментари Харесай

Арт лупа

" Аз, Остава "  

 

е книга за известната ни група, която през днешния ден в 18.30 ч. ще бъде показана в Литературния клуб на Столичната библиотека. Това е първа книга от поредицата Scribens Acoustic на издателство Scribens, което има упоритостта да въплъти в книжни тела историите на най-популярните модерни български групи. В събитието ще вземат участие и членове на бандата, които ще изпълнят акустично някои от добре познатите песни. След София " Аз, Остава " ще бъде показана с минитурне и в клубове в други градове на страната.

 

" Сестра " на Светла Цоцоркова 

си потегли с премия от 67-ия кинофестивал в Сан Себастиан. Той бе отличен със специфичен диплом в програмата " Нови режисьори ". Това е вторият пълнометражен филм на режисьорката след също отличавания на фестивали " Жажда ". Започва пътя си като план на " София мийтингс " и е подсилен от фестивалите в Арас - Франция, Солун - Гърция, Хонконг - Китай. " Сестра " е копродукция с Катар и наблюдава живота на едно момиче, което със своите трагикомични неистини е на път да унищожи фамилията си. В основната роля е младата Моника Найденова, дебютирала в " Жажда " на Цоцоркова, а на екрана й партнират одобрените Светлана Янчева, Асен Блатечки и Валентин Ганев. 

 

Графа

ще обиколи шест български града в концертното си турне през октомври. То стартира на следващия ден в Кюстендил и продължава в Гоце Делчев (7 октомври, Дом на културата), Смолян (8 октомври, Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов " ), Кърджали (9 октомври, Театрално-музикален център), Шумен (10 октомври, " Арена Шумен " ) и Казанлък (11 октомври, Дом на културата). В множеството от тези градове Владимир Ампов не е изнасял до момента независими концерти. Билетите съвсем на всички места са изчерпани, като първи концертната зала изпълниха кърджалии. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР